"Думає, що це вилікує його від хвороб": Путін спить у кисневій камері та побудував аналог Неверленда, - ЗМІ

Російський диктатор Володимир Путін, прагнучи жити вічно, збожеволів і спить у кріогенній кисневій камері, як король поп-музики Майкл Джексон, пише Daily Star, передають Патріоти України.

Видання із посиланням на джерела у розвідці також повідомило, що у резиденції Путіна під Москвою, в якій він живе зі своєю коханкою-гімнасткою та їхніми дітьми, є аналог Неверленда Майкла Джексона, вартість якого багато мільйонів.

Один російський інсайдер розповів в онлайн-чаті Telegram: «Тепер Путін офіційно зовсім збожеволів. У нього в особняку є ультрасучасна кріокамера, яка може бути також кисневою камерою… він заходить до неї в цих сміховинних окулярах, білих рукавичках, трусах та шкарпетках і думає, що це вилікує його від хвороб. Це не так. Вони надто запущені».

Машина Путіна знаходиться у спа-центрі його маєтку на Валдаї, де його 39-річна коханка Аліна Кабаєва має власне окреме житло площею 1200 квадратних метрів.

Інсайдери також розповіли, що у Путіна живуть швейцарські лікарі та дантист, які стежать за його станом. Медики намагаються придушити симптоми деменції, що розвивається, — судоми і нерозбірливу мову.

Зазвичай медики використовують кіогенні камери для прискорення загоєння опіків, але Майкл Джексон, який помер від передозування наркотиків у 2009 році, використав таку камеру, щоб уповільнити старіння.

Читайте також: Путін, як Гітлер, не може зупинитися, – Ейдман розповів про ознаки розколу Росії

Модель, якою користується Путін, може працювати як кріокамера та киснева камера, завдяки якій тканини його організму насичуються киснем у 15 разів більше, ніж зазвичай.

Джерело Daily Star також підтвердило інформацію про те, що ігровий майданчик у резиденції Путіна стає схожим на божевільний Неверленд.

Дуже бояться: Росіяни почали встановлювати протидронові сітки навколо своїх НПЗ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:56

Російська нафтовидобувна компанія "Башнефть" встановила сітки проти безпілотників, щоб захистити ключові об'єкти на своїх НПЗ від можливого нападу з боку України. Про це заявив глава республіки Башкортостан (РФ), пише Reuters, передають Патріоти Украї...

В Україні відкрили завод із виробництва високотехнологічних німецьких БПЛА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:45

В Україні відкрили завод німецької компанії Quantum-Systems GmbH з виробництва безпілотників. Про це напередодні повідомила пресслужба компанії. . Очікується, що на виробництві збиратимуть по 1000 дронів на рік, а також виготовлятимуть запчастини. . ...