"Думаєте, що це блат від президента?": Батько Зеленського прокоментував новину про довічну стипендію для себе

Батько глави держави роз'яснив, що Банкова не має прямого відношення до указу - рішення приймала наукова рада.

Уряд розглянув проект президентського указу про присвоєння довічної державної стипендії п'яти видатним діячам освіти старше 70 років. У числі вчених опинився Олександр Зеленський, передають Патріоти України.

Розмір виплат - 1,5 прожиткових мінімуми для осіб, які втратили працездатність, тобто 2568 гривень. Кабмін не підтримав рішення глави держави. Несподіване рішення Офісу президента викликало велику кількість припущень і звинувачень в суспільстві. Батько глави держави роз'яснив, що Банкова не має прямого відношення до указу - рішення приймала наукова рада.

За його словами, раніше він відмовлявся від висунення, але в цей раз вирішив погодитися. Від його вишу були висунуті дві кандидатури. "А ви думаєте, це блат від президента? Ви знаєте, що і президент не бідна людина. І мені вистачає і зарплати, і пенсії", - сказав Зеленський-старший.

На концерті Кобзона місячний рекорд та масована утилізація артилерії ворога: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 27 квітня

субота, 27 квітень 2024, 8:05

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 27.04.24 орієнтовно склали:

Масований наліт ударних БПЛА на Кубань: Атаковано два НПЗ, бітумний завод і військовий аеродром (відео)

субота, 27 квітень 2024, 7:59

У ніч на суботу за повідомленням російських джерел БПЛА атакували два нафтопереробні заводи, бітумний завод, військовий аеродром на Кубані та ряд інших об'єктів. . За повідомленням губернатора Краснодарського краю РФ Веніаміна Кондратьєва, було придуш...