"Думаю, що Путін досі перебуває в істериці від заяви Токаєва", - експолковник ФСБ

Те, що 17 червня президент Казахстану Касим-Жомарт Токаєв у присутності російського президента Володимира Путіна заявив про невизнання державності так званих “ДНР” та “ЛНР”, надзвичайно принизило очільника Кремля. Про це розповів полковник ФСБ у відставці, ексдепутат Держдуми Геннадій Гудков в ефірі марафону “FreeДОМ”, передають Патріоти України.

"Такого приниження, яке завдав пан Токаєв пану Путіну, останній не відчував давно, а може, навіть ніколи. Він настільки його розмазав, настільки принизив, показавши свою зневагу. Він буквально сказав наступне, мовляв, Путіне, ніякий ти там не лідер, ніякий ти не начальник, а лузер та вигнанець. Я думаю, що Путін досі перебуває в істериці", - зазначив Геннадій Гудков.

За його словами, російський президент використовує економіку, як зброю, але це весь час виходить боком Росії. Тож Казахстан - це хороша новина для кожного українця. "Навіть у найближчому оточенні російського президента все більше людей вважають, що він програв війну, він лузер. Все більше світових лідерів розуміє, що з Путіним не можна мати жодних справ. Путін взагалі не має союзників", - зазначив ексдепутат Держдуми.

Казахстанський Telegram-канал ORDA раніше звернув увагу, що про призупинення відвантаження нафти оголосили одразу після виступу президента Казахстану Касима-Жомарта Токаєва на економічному форумі у Петербурзі, де він заявив, що не визнаватиме "незалежність" псевдореспублік на Донбасі.

Добровільно став поліцаєм в окупантів: Судитимуть жителя Харківщини, який затримував колишніх військових (фото)

вівторок, 16 квітень 2024, 11:59

До Чугуївського міського суду Харківської області передали обвинувальний акт щодо 32-річного жителя міста Вовчанськ, який під час окупації добровільно пішов працювати у "поліцію" загарбників. Слідчі встановили, що чоловік став так званим "помічником оп...

Війна не завада: У Міноборони під час аудитів виявили порушень на понад 10 мільярдів

вівторок, 16 квітень 2024, 11:28

За підсумками внутрішнього аудиту, яке проводило Міністерство оборони України, виявлено порушення на загальну суму більше ніж 10 млрд грн. Про це в інтерв’ю "Укрінформу" повідомив заступник міністра оборони України Юрій Джигир, передають Патріоти Украї...