"Думали, що дно, це коли закон про омріяний Росією постійний особливий статус Донбасу буде винесений на референдум? Ні, це не дно", - політолог про заяву "Слуги народу"

Голова Комітету Верховної Ради України з питань зовнішньої політики та міжпарламентського співробітництва Богдан Яременко, котрий пропонував вислати інструкторів НАТО з України задля відновлення довіри з державою агресором, зробив нову гучну заяву стосовно російсько-українського замирення, зазначають Патріоти України. Це викликало справжню бурю у політичному і громадському середовищі. Свою лепту вніс і і відомий політолог Сергій Таран.

"Ми думали, що дно, це коли закон про омріяний Росією ПОСТІЙНИЙ особливий статус Донбасу буде винесений на референдум? Ні, це не дно. Цей закон на референдум не винесуть. Його просто погоджуватимуть з Росією напряму. Голова парламентського комітету з питань зовнішньої політики та міжпарламентського співробітництва від "Слуги" Б.Яременко так і сказав – перед тим, як винести у парламент цей закон мають обов’язково погодити з Росією, і це має бути “узгоджена позиція”, написав Таран у соцмережі.

F-16 скоро будуть в небі України? США вже відправили Києву бомби для винищувачів, - експерт

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:28

У рамках нового пакету військової допомоги США в Україну вже прямують високоточні бомби для сучасних західних винищувачів F-16, заявив полковник запасу Збройних сил України, військовий експерт Петро Черник в ефірі телемарафону Єдиних новин, коментуючи ...

Там справжнє "пекло": У ЗСУ розповіли, на якому напрямку Росія зазнає найбільших втрат

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:59

У середньому 85% втрат армії РФ припадає на Східний напрямок. Там противник втрачає як живу силу, так і легкоброньовану техніку. Про це LIGA.net повідомив речник ОСУВ "Хортиця" Назар Волошин, передають Патріоти України. За словами Волошина, важливу рол...