Дурень думкою багатіє: Окупанти розмріялися про перехоплення 18 снарядів до HIMARS

Російські окупанти продовжують мріяти про знищення американських РСЗВ HIMARS, але цього разу ще й "похвалилися" своєю системою ППО. Про це йдеться у зведенні Міноборони РФ, передають Патріоти України.

Зокрема, у Міноборони країни-окупанта заявили, що нібито перехопили балістичну ракету "Точка-У" в районі Чорнобаївки, а також 18 снарядів реактивної системи залпового вогню HIMARS.

За версією окупантів, снаряди від HIMARS "було перехоплено" в районах населених пунктів Наддніпрянське, Олександрівка, Сонячне, Східне Херсонської області, а також в районі Антонівського Мосту.

Крім того, окупанти заявили, що "знищили" цілий склад зі снарядами до реактивної системи залпового вогню HIMARS на території Дніпропетровської області.

Трампа могли поранити не кулею: Спливла несподівана версія щодо нещодавнього замаху на політика

субота, 27 липень 2024, 7:30

У директора ФБР Крістофера Рея є деякі сумніви щодо того, чи під час замаху на кандидата в президенти США Дональда Трампа у Пенсильванії йому вухо дійсно влучила куля. Про це пише The Guardian, передають Патріоти України. "Невдовзі після того, як напад...

Квиток в один кінець: Російські командири катували і розстрілювали своїх підлеглих, - розслідування

субота, 27 липень 2024, 7:25

У Росії проти керівництва 6-ї мотострілецької дивізії окупантів розпочали кримінальну справу за статтями про перевищення службових повноважень, незаконне позбавлення свободи та вбивство. Саме так командири окупантів поводились із тими підлеглими, хто "...