Дурень думкою багатіє: У Держдумі почали розповідати про "відновлення" Таврійської губернії

Російське безумство не знає меж. Цього разу в Держдумі почали говорити про "відновлення" Таврійської губернії, яка існувала у минулих століттях, інформують Патріоти України.

Окупанти зазіхають на територію України

За інформацією російських ЗМІ, відповідну ідею запропонував депутат Держдуми від анексованого Криму Михайло Шеремет. Він пропонує "відновити" Таврійську губернію в її історичних межах.

Зауважимо, що Таврійська губернія існувала у 18 – 19 століттях. У її складі був Кримський півострів та Степова частина України. Йдеться про Херсонщину та приазовської частини Запорізької областей.

Вражаючий результат царювання Путіна: В Підмосков'ї розширять головне військове кладовище Росії - ЗМІ

неділя, 5 травень 2024, 2:35

При відкритті меморіалу 2013 року планувалось, що первісної території під 40 тисяч поховань вистачить на наступні 200 років. Проте тепер усвідомили потребу екстреного розширення. При тому, що елітарного поховання удостоюють тут далеко не всіх "героїв СВО"

Словаччина призупинила пропуск вантажівок з території України

субота, 4 травень 2024, 23:16

Словаччина тимчасово призупинила оформлення та пропуск великогабаритних транспортних засобів з України через поломку сканера в пункті пропуску Вишнє Нємецьке. Про це у суботу, 4 травня, повідомили в державній митній службі, передають Патріоти України. ...