"Дурні гроші" держмонополіста: "Укрспецекспорт" збирається спустити 2 000 000 державних гривень на бенкетування 25-річчя компанії у вишуканому закладі на Печерську

Компанія за рік спромоглася заробити всього 29 млн доходу. Скільки з них ще піде на подібні дуже потрібні витрати під час кризи і гострого дефіциту Держбюджету, знає їх бухгалтерія і, ProZorro.

Держкомпанія "Укрспецекспорт" вирішила провести святкування свого 25-річчя за 2 млн гривень. Саме на таку суму було укладено договір із ТОВ "Ріджент хілл" щодо організації та проведення заходу, зазначають Патріоти України.

Відповідні дані з'явилися в реєстрі держзакупівель ProZorro. На сайті вказано, що тендер уже завершено, а всі необхідні документи – підписані. Нагадаємо, що "Укрспецекспорт" входить до концерну "Укроборонпром" і займається покупками з-за кордону і продажами продукції, а також послуг військового та спеціального призначення.

Договір, відповідно до інформації ProZorro, був підписаний 3 вересня, а термін надання послуг визначено в період з 8 до 9 жовтня 2021 року. Зазначимо, що саме 9 жовтня вважається датою заснування відомства. Це сталося в 1996 році.

Як повідомив на своїй сторінці в Facebook Денис Іванеско, свято нібито буде відзначатися "в крутому ресторані" в центрі Києва. "Шкода, ProZorro не публікує замовлений алкоголь", – написав він.

Іванеско вказав на той факт, що прибуток держпідприємства за останні шість місяців – 29 млн, із яких 2 млн гривень пішли на банкет. "А дохід минулого року не досяг і 2 млрд гривень", – вказав він.

Що відомо про переможця тендеру ТОВ "Ріджент Хілл"

Компанія була створена 25 квітня 2008 року та управляє рестораном Regent Hill, розташованим у Печерському районі столиці України. Ймовірно, саме там зберуться співробітники "Укрспецекспорту".

Займається "Ріджент Хілл" ресторанним обслуговуванням і послугами з доставки продуктів харчування.

Керівник організації – Михайло Ларін, засновники – ПрАТ "Міжнародна інвестиційна група" і Максим Погорельский, кінцевий бенефіціар – Марко Дубовий.

Росія готує наступ влітку: Експерт назвав міста, які хочуть захопити окупанти

четвер, 18 квітень 2024, 9:23

Армія Російської Федерації влітку спробує розвинути свій наступ на двох основних напрямках у Донецькій області: на Костянтинівку-Краматорськ і на Покровськ. Таку думку в ефірі FREEДОМ висловив військовий експерт Сергій Грабський, передають Патріоти Укр...

Обстріли лише посиляться? Росія намагається змусити українців покинути друге за величиною місто, - Bloomberg

четвер, 18 квітень 2024, 9:14

Майже ніхто не прогнозує, що російським силам вдасться захопити Харків найближчим часом. Як пише Bloomberg, українські та західні офіційні особи розглядають посилений обстріл Росією міста Харкова як спосіб змусити мирних жителів евакуюватися, передают...