"Дурні міфи про "дружбу народів", так зване братерство - Путін просто злив в унітаз", - Роман Цимбалюк

Війна продемонструвала, що Україна – це лідер вільного світу. Найближчим часом навіть у свідомості росіян буде розуміння, що Україна – це країна Заходу. Про це в ефірі 24 каналу заявив український журналіст Роман Цимбалюк, передають Патріоти України.

Він переконаний, що міфи про "братерство" українці та росіян знищені назавжди. На думку Цимбалюка, ненависть у більшості громадян України та Росії – взаємна. "Дурні міфи про "дружбу народів", так зване братерство – Володимир Путін просто злив в унітаз", – наголосив український журналіст.

Він додав, що міф про "дружбу народів" існував приблизно 350 років. Під час повномасштабної війни Україна довела, що ми – незалежна держава, а всі, хто проти цього – будуть знищені.

Чи вірять росіяни у "дружбу" з Україною

Водночас на запитання ведучого, чи справді росіяни досить вірять на якесь "відновлення стосунків" з Україною, Цимбалюк відповів ствердно. Зауважимо, в Україні активно демонтують символи так званої дружби України та Росії. Наприклад, 26 квітня з центру Києва прибрали монумент.

Радянська скульптура складалась з двох робітників й нібито була символом "возз'єднання України та Росії". Символічно, що під час демонтажу в однієї із фігур відірвалась голова.

Побажав "миру" Україні та Росії: Словацький депутат у Європарламенті дістав із сумки та випустив голуба (відео)

середа, 24 квітень 2024, 23:41

Під час засідання Європарламенту 24 квітня депутат від ультраправої партії «Словацькі патріоти» Мирослав Радачовський випустив білого голуба, заявивши, що таким чином бажає миру «усьому світу, росіянам і українцям». Про це пише The Guardian, передають ...

"Будь-яка підтримка можлива": Польща готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку

середа, 24 квітень 2024, 23:30

Міністр оборони Польщі Владислав Косіняк-Камиш заявив, що його країна готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку. Про це пише Reuters, передають Патріоти України. Він нагадав, що Польща раніше пропонувала допомогти Україні з тим, щоб ...