Дуже "ароматна" атака: У Києві депутата Ради облили фекаліями (фото)

У п'ятницю, 16 серпня, двоє невідомих напали на народного депутата і облили його екскрементами. Про це заявляє прес-служба поліції, повідомляють Патріоти України.

Інцидент стався на одній з вулиць селища Гостомель приблизно о 10:00. Зловмисники на автомобілі залили нардепу обличчя сльозогінним газом "Терен-4" і облили його одяг рідиною з різким неприємним запахом, схожим на фекалії. Яка це речовина - встановить експертиза.

На місце події відразу прибула слідчо-оперативна Ірпінського відділу поліції. Правоохоронці встановили, що нападники втекли на машині марки Opel сірого кольору.

Для затримання зниклого авто і зловмисників на території Київської області та столиці введено поліцейську операцію "Перехоплення", орієнтовані всі наряди поліції.

"Лінія фронту майже не рухається": Шанси України витіснити Росію виглядають все більш примарними, - WSJ

четвер, 18 квітень 2024, 9:59

Війна в Україні наразі переживає критичний момент. Як пише The Wall Street Journal, стратегія Володимира Путіна, направлена на те, щоб пересилити підтримку України зі сторони Заходу, виявилася довговічною, і найближчі місяці можуть рішуче змінити хід в...

"Ми не повинні недооцінювати": Буданов дав прогноз, чи можливий розпад РФ, і заговорив про "вікно можливостей"

четвер, 18 квітень 2024, 9:57

Керівник українського Головного управління розвідки Кирило Буданов заявляє, що диктатор-президент агресорки Росії Володимир Путін зробив "стратегічну помилку", розпочавши війну в Україні. Про це він сказав в інтерв'ю американській газеті The Washimgton...