Дуже бояться "бавовни": Росіяни прискорено посилюють захист Кримського мосту, - "Атеш"

Російські військові прискорено зміцнюють захист Кримського мосту системами протиповітряної оборони й баржами через активність ЗСУ на фронті. Про це повідомляє в Telegram партизанський рух "Атеш", передають Патріоти України.

Уздовж мосту росіяни почали виставляти баржі у два ряди, а по всьому периметру ведуть роботи із вбивання паль для зведення нової огорожі.

Усі ці заходи спрямовані на захист мосту від можливих атак безпілотників, зазначає "Атеш". Останніми днями на міст перекинули додаткові системи ППО, а також обладнали мобільні пункти протиповітряної оборони.

Подалі від війни: Очільниця Мінреінтеграції Ірина Верещук запропонувала населенню Курщини евакуацію до України

четвер, 15 серпень 2024, 0:30

Мінреінтеграції відкрило цілодобову гарячу лінію для мешканців Курської області, які потребують гуманітарної допомоги або ж хочуть евакуюватися в Україну. Про це оголосила віцепрем'єр-міністерка з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Ірин...

Генпрокурор ФРН видав ордер на арешт українця за підрив "Північного потоку" – німецькі ЗМІ

середа, 14 серпень 2024, 23:45

Генеральний прокурор Німеччини Єнс Роммель видав перший ордер на арешт головного підозрюваного у підривах на газопроводі "Північний потік" у Балтійському морі, що сталися два роки тому. Ним є українець Володимир С., який донедавна проживав у Польщі. Пр...