Дуже бояться: Росія завозить на окуповані території силовиків для боротьби з українським підпіллям, - ЦНС

Російські загарбники завозять на захоплені землі Росгвардію, щоб посилити боротьбу з українським підпіллям. Про це йдеться у повідомленні Центру національного спротиву, передають Патріоти України.

Офіційною причиною збільшення кількості силовиків є нібито високий рівень "екстремізму". "Проте у тоталітарній РФ екстремізмом є все, що не узгоджується з волею кремля, а у випадку з ТОТ – любов до своєї батьківщини робить кожного екстремістом", - йдеться у повідомленні.

У ЦНС заявили, що загарбники за рахунок Росгвардії намагаються розвантажити армію, яка наразі бере участь в рейдах проти місцевого населення. Також це відповідно збільшить й кількість самих рейдів в пошуках членів підпілля.

"Це план розгортання Третьої світової війни": Безсмертний пояснив, що криється за "мирними ініціативами" Орбана

вівторок, 16 липень 2024, 10:24

Прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан, який видає себе за миротворця і нібито прагне завершення війни в України, насправді може мати зовсім інші плани. Глава угорського уряду мріє про послаблення Європи й перегляд Тріанонського договору. Таку думку в і...

Не проукраїнська Ніккі Гейлі, як гадалося: Трамп обрав собі проросійського кандидата у віце-президенти. Що то за один

вівторок, 16 липень 2024, 9:32

8. "Трамп представив 39-річного сенатора від Огайо Джей Ді Венса як свого кандидата у віцепрезиденти. На тлі чимдалі голосніших розмов про "американську геронтократію" однозначно сильний крок. І ослаблення позицій Байдена. В котрого в команді явно брак...