Дуже бояться: Росіяни почали встановлювати протидронові сітки навколо своїх НПЗ

Російська нафтовидобувна компанія "Башнефть" встановила сітки проти безпілотників, щоб захистити ключові об'єкти на своїх НПЗ від можливого нападу з боку України. Про це заявив глава республіки Башкортостан (РФ), пише Reuters, передають Патріоти України.

Російські компанії з продажу такого захисту демонструють на своїх веб-сайтах гігантські металеві сітки, які майже повністю покривають будівлі нафтопереробних заводів з усіх боків. Вони утримуються швартовними канатами, прикріпленими до металевих стовпів, встромлених у землю.

Радій Хабіров, голова республіки Башкортостан на Уралі, де базується "Башнефть", заявив, що ведуться переговори з міністерством оборони РФ про посилення безпеки нафтопереробних заводів. "Ми забезпечили основні колони (НПЗ) механічними захисними сітками, і, відповідно, працює система спостереження", - цитує Хабірова місцеве державне інформаційне агентство "Башинформ".

Окупанти вбили бабусю та її 12-річну онуку на Донеччині (фото)

четвер, 2 травень 2024, 23:30

Російська армія завдала удару по селищу Мемрик Покровського району на Донеччині. Попередньо, окупанти атакували населений пункт з РСЗВ "Град". Тілесні ушкодження, несумісні з життям, зазнали 65-річна бабуся та її онука 12 років. Про це повідомили в Дон...

Болгарія викликала посла Хорватії через слова президента Мілановича, який назвав її "дном"

четвер, 2 травень 2024, 21:51

Проросійський президент Хорватії Зоран Міланович спровокував дипломатичний скандал своїми словами про те, що Болгарія – найбільш неуспішна країна ЄС у користуванні європейськими коштами і "рятує" від такого звання Хорватію. Про це повідомляє Vecernji L...