Дуже бояться ЗСУ: Під тимчасово захопленим Мелітополем росіяни ховаються по лісах

Після чергового удару по аеродрому в Мелітополі 31 липня, окупанти почали проводити ротацію своїх військових баз. Так, у селищі Мирний у будівлі дитячого притулку військові РФ організовували шпиталь. Проте днями із цієї будівлі окупанти виїхали. Про це повідомляє місцеве видання "РІА Мелітополь", передають Патріоти України.

Зазначається, що така сама ситуація відбувається і з військовою частиною під Мирним. Місцеві повідомляють, що окупанти перебралися до лісу перед Новопилипівкою. Там встановлений шлагбаум, біля якого стоять військові з автоматами.

Крім того, у будівлі захопленої приватної друкарні у селищі Мирний колабранти з окупантами з ранку до вечора друкують пропагандистські газети, які потім на камеру роздають містом та селами. Імовірно, у цій друкарні також друкуватимуть так звані бюлетені-опитувальники для проведення псевдореферендуму.

Третя штурмова бригада ЗСУ заявила про прорив обороги противника під Авдіївкою не зважаючи на шалений опір окупантів

четвер, 28 березень 2024, 23:15

Третя окрема штурмова бригада зявила про прорив в Орлівку й інтенсивний бій у залишках селища. "Штурмова група прорвалася на вулиці селища та розпочала інтенсивний бій впритул до будинку, у якому засів противник. Ворог відстрілювався гранатами, випуска...

"Майже повністю складається з іноземних елементів": Експерт "розібрав" російську ракету "Циркон"

четвер, 28 березень 2024, 22:46

Україні потрібна система THAAD, котра здатназбивати балістичні ракети на висоті понад 100 км над землею. Про це заявив авіаексперт Анатолій Храпчинський, пише Espreso, передають Патріоти України. «Маємо більш великий фрагмент російської ракети „Циркон“...