Дуже бояться ЗСУ: РФ вивезла більшу частину штабу Чорноморського флоту з Севастополя, - Жданов

Росія перевела більшу частину штабу Чорноморського флоту з тимчасово окупованого Севастополя у Криму в місто Новоросійськ. Про це розповів відомий військовий експерт Олег Жданов, передають Патріоти України.

"Все-таки Путін зняв командувача Чорноморським флотом. І головне йому у провину поставили втрату флагмана і обезголовлення флоту. Вони намагалися зберегти в таємниці нове призначення командувача флоту", – зазначив він.

"І буквально на третій день після його призначення в дах штабу Чорноморського флоту в місті Севастополі влучає китайський безпілотник. Причому летить спокійно, повільно, над бухтою, по ньому ведуть вогонь зі стрілецького озброєння. ППО його не бачить. він спокійно врізається в дах, вибухає", – додав експерт.

Саме після цього, як зазначив експерт, частину штабу ЧФ перевели до Новоросійська. На думку Жданова, після такого "інциденту" вже нового командувача потрібно знімати.

У Харкові затримали ремонтників, які "полювали" на мобільні вогневі групи та оборону міста (фото)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:41

Двоє чоловіків готували серію повітряних атак на позиції ЗСУ. Серед основних цілей були фортифікаційні споруди, укріпрайони українських військ та мобільні вогневі групи. Для удару окупанти планували застосувати надважкі керовані авіабомби, передають Па...

Готується вступити у війну? Білорусь закріпила у військовій доктрині надання допомоги союзникам

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:26

Білорусь оновила військову доктрину, в якій закріпила можливість надання допомоги союзникам. Зокрема, відправки військових. передають Патріоти України з посиланням на військову доктрину Білорусі. "Білорусь вважає за можливе надання військової допомоги ...