Дуже боїться партизан: Колаборант Стремоусов втік з Херсона і записує відео про "успіхи" окупантів з Воронежа

Херсонський колаборант Кирило Стремоусов на тлі анонсованого контрнаступу ЗСУ на півдні утік в Росію. Про це повідомляє громадський активіст і блогер Сергій Стерненко, передають Патріоти України.

Останніми днями Стремоусов активізував свою присутність в сепаратистських і російських медіа, записуючи відео нібито зі свого робочого кабінету.

У роликах колаборант стверджує, що контрнаступ ЗСУ та знищення логістики РФ ніяк не вплине на окупацію регіону, і що Росія у Херсонській області "назавжди".

Однак, за словами Стерненка, вигляд з вікон, на тлі якого писав ролики "гауляйтер", виходить на Благовіщенський собор у Воронежі й місцевий технікум будівельних технологій. Сам Стремоусов у цей час перебував в воронезькому готелі Marriott, що розміщений навпроти собору.


Ситуація лишається складною: Українці відповіли, що робитимуть у разі загострення або затягування війни

четвер, 25 квітень 2024, 16:56

Українці відповіли на питання про свої плани на випадок загострення або затягування війни. Переважає готовність тим чи іншим чином долучатися до боротьби з російськими загарбниками, передають Патріоти України з посиланням на дані опитування фонду "Демо...

Марення тривають: Лукашенко заявив, що сусідні країни "озброєні до зубів" і пригрозив "ядеркою"

четвер, 25 квітень 2024, 16:53

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що ризик військових інцидентів на білорусько-українському кордоні досить високий. Про це він висловився під час засідання Всебілоруських народних зборів 25 квітня, передають Патріоти Украї...