Дуже боїться стати наступним? Лукашенко після раптової смерті Макея змінив кухаря, прислугу та охорону, - Невзлін

Раптова смерть міністра закордонних справ Білорусі Володимира Макея неабияк сполошила білоруську владу. Найбільше переживає за своє життя самопроголошений президент країни Олександр Лукашенко, який терміново змінив кухаря, прислугу та охорону, передають Патріоти України.

Про це стверджує російсько-ізраїльський підприємець і громадський діяч, один із колишніх керівників нафтової компанії "ЮКОС" Леонід Невзлін. Він називає покійного Макея другою людиною в Білорусі.

"Смерть Макея, по суті, другої людини в державі, викликала паніку в білоруських номенклатурних колах, але найбільше стривожений диктатор Лукашенко. Він розпорядився замінити своїх кухарів, обслугу та охорону. Дітям Лукашенка надано додаткову охорону", – пише Невзлін.

Він запевняє, що білоруський диктатор нікому не довіряє і боїться, що може стати наступним. "Лукашенко небезпідставно вважає, що після Макея пишний похорон можуть влаштувати вже йому. Москву не влаштовує затримка із вступом білоруської армії у війну проти України, Кремль готовий задіяти всі важелі для тиску на білоруський режим", – пояснює мотив своєї версії Леонід Невзлін.

Також Невзлін із посиланням на джерела, близькі до російських спецслужб, стверджує, що глава МЗС Білорусі помер внаслідок отруєння отрутою, розробленою у спецлабораторії ФСБ. Клінічна картина у таких випадках відповідає смерті від інфаркту, інсульту чи серцевої недостатності.

"Головна помилка Зеленського, те що він залишив демократію", - "слуга народу" Богуцька вимагає закрити українцям рота

п’ятниця, 26 квітень 2024, 2:35

"Знаєте, про що я насправді шкодую? Про те, що з прийняттям Воєнного стану не було введено воєнну цензуру. Володимир Зеленський (чи справді, чи з подачі європейських партнерів) залишив демократію під час війни. Це була помилка!!!" - написала Богуцька. ...

Вибори недійсні. Х*ло - узурпатор: Європарламент не визнав легітимність Путіна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 1:45

Країни-члени Євросоюзу та міжнародна спільнота не повинні визнавати результати "виборів" 15-17 березня у Росії, за результатами яких "переможцем" оголосили Володимира Путіна. Відповідну резолюцію прийняв Європарламент у четвер, 25 квітня. Документ підт...