Дуже боїться втратити все: Кадиров буде першим, хто оголосить незалежність від РФ, - ексдепутат Держдуми

Ілля Пономарьов, єдиний депутат Держдуми, який у 2014 році не голосував за анексію Криму, а зараз є громадянином України, в інтерв'ю журналістці Олені Трибушній запевнив, що голова Чечні Рамзан Кадиров буде першим, хто оголосить незалежність від РФ, передають Патріоти України.

«Мій власний прогноз: коли ситуація в РФ почне хитатися, Кадиров буде першим, хто оголосить незалежність від РФ. Можемо на пляшку посперечатися. Єдиний шлях для нього банально вижити – це перехопити ініціативу та визначити себе як лідера незалежної Ічкерії», – сказав Пономарьов в інтерв'ю Олені Трибушній.

Колишній депутат Держдуми також не виключив, що "саме чеченську кулю ми знайдемо в голові Путіна". Наприкінці липня повідомлялося, що режим Рамзана Кадирова намагається набрати нову порцію гарматного м'яса для війни в Україні, плануючи відправити туди безробітних жителів Чечні.

А 18 липня Кадиров, незважаючи на цілковите фіаско своїх TikTok-військ в Україні, заявив, що збирається «з легкістю» взяти не лише Київ, під час наступу на який його бойовики зазнали ганебної поразки, а й «країни НАТО».

У пеклі гості: ЗСУ "денацифікували" російського окупанта з дев'ятьма судимостями

вівторок, 16 квітень 2024, 8:43

Українські воїни ліквідували чергового російського окупанта із Володимирської області РФ. Загарбник на прізвисько "Лямба" дивом вижив під час удару HIMARS по російських окупантах на полігоні в Трудовському, де РФ зазнала значних втрат, але висновків н...

У ворога за добу значно поменшало автотранспорту: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 16 квітня

вівторок, 16 квітень 2024, 8:30

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 16.04.24 орієнтовно склали: