Дуже боїться за своє життя: Колаборант Євген Балицький попросив перевести його із Запоріжжя до Криму

У Мелітополі Запорізької області місцеві колаборанти втікають з міста. Все через паніку, пов'язану із вибухом, який стався 30 травня. Зокрема, покинути місто бажає і колаборант Євген Балицький. Просить перевести його із Запоріжжя до Криму. Про це повідомив речник Одеської військової адміністрації Сергій Братчук, передають Патріоти України.

Так, мелітопольський зрадник, якого російські ЗМІ називають "губернатором" Запорізької області, попросився разом із заступниками до Криму. Каже, що "керувати" областю легко зможе звідти.

Втім, глава окупованого Криму Сергій Аксьонов не виявив гостинності і в проханні Балицькому відмовив.

Чому Балицький хоче втекти з Запоріжжя

30 травня у Мелітополі стався вибух – підірвали машину родини Балицького. Вибух стався неподалік дому, де він проживає. Відтак є вірогідність, що це була робота диверсантів.

Замах було скоєно на його племінницю разом із чоловіком. Зокрема, у їхню машину марки "Mercedes" невідомі заклали саморобну вибухівку. За даними джерела, вона призначалася гауляйтеру Євгену Балицькому. Очевидно, колабораціоніст побоюється за своє життя після серії вдалих дій мелітопольських партизанів. Тому й хоче втекти, щоб не наражати себе на повторні замахи.

Путін намагається спіймати момент: Російська армія повільно просувається на Донбасі, - британська розвідка

вівторок, 23 квітень 2024, 16:22

Російська армія продовжує захоплювати населені пункти на Донбасі. Темпи наступу повільно, але поступово зростають, передають Патріоти України з посиланням на Міністерство оборони Великобританії Twitter. Як зазначається у зведенні, 22 квітня військове ...

"Ціль знищено": Олещук показав влучну роботу зенітників по ворожих "Шахедах"

вівторок, 23 квітень 2024, 15:52

Командувач Повітряних сил Микола Олещук подякував зенітникам Одеської бригади за ефективне знищення дронів-камікадзе противника в ніч на 23 квітня, передають Патріоти України. Пряма мова: "Дякую воїнам зенітної ракетної Одеської бригади, які у ніч на 2...