Дуже елегантна в білому пальті: Юлія Тимошенко з донькою та онучкою сходила на виставу "Сімейка Аддамсів" (фото)

Недільного вечора Юлія Тимошенко вирішила духовно збагатитися. Вона разом з донькою Євгенією та онучкою Євою сходила на виставу "Сімейка Аддамсів", яка відбулася у Київському національному академічному театрі оперети. На своїй сторінці в Facebook нардепка опублікувала світлину з рідними, яку вони зробили біля оперети, повідомляють Патріоти України.

"Дівчата-театралки або сім’єю на "Сімейку Аддамсів"! Ідеальне завершення вихідних", - підписала знімок Тимошенко.

Юлія Володимирівна для виходу у світ обрала елегантний образ. На ній було біле двобортне пальто зі срібними ґудзиками, чорна водолазка та біла спідниця-олівець. Аутфіт політикиня доповнила чорними туфлями на шпильках із кремовими носками. Волосся вона зібрала у хвіст, поклавши його набік, та зробила ніжний макіяж. На обличчі у Тимошенко були оптичні окуляри у вишуканій чорній оправі, а у вухах – лаконічні сережки у вигляді капель.

Євгенія одягла до театру коротке двобортне пальто А-силуету графітового кольору, яку поєднала з чорними колготами, чорними лакованими туфлями та чорною сумочкою через плече.

А 5-річна онучка Юлії Володимирівни була одягнена у чорну мереживну суконьку, білий кардиган, білі колготки та черевички зі стразами. Обличчя дівчинки було розмальоване аквагримом - маскою у вигляді тварини.

"Як голова уряду я повинен": Шольц заявив, що не передає Україні Taurus, бо боїться війни Росія-НАТО

четвер, 28 березень 2024, 11:28

Канцлер Німеччини Олаф Шольц вкотре відмовився надати далекобійні ракети Taurus Україні. Він пояснив це тим, що важливим для нього лишається "не ескалювати" війну до зіткнення Росії та НАТО. Водночас на сьогодні Німеччина витратила на допомогу Україні ...

"Репліка GLSDB": Експерт розповів, чим особлива авіабомба, яку росіяни скинули на Харків

четвер, 28 березень 2024, 11:25

Вдень 27 березня російська терористична армія вдарила по Харкову авіабомбою з 200-кілограмовою бойовою частиною. За словами військового експерта Сергія Грабського, це новий тип зброї, яку росіяни цинічно тестують на мирних жителях України. Також він на...