"Дуже гаряче": Росіяни завдають масованих ударів на Авдіївському напрямку

Окупаційні війська РФ намагаються завади просуванню Збройних сил України. Останніми днями росіяни посилили штурмові дії та обстріли в районі Авдіївки Донецької області. Про це "24 каналу" розповів керівник Авдіївської міської військової адміністрації Віталій Барабаш, передають Патріоти України.

Масованими обстрілами агресорка Росія відповідає на звільнення від окупантів близько півтора кілометра території на північ від міста.

"Дуже гаряче на нашому напрямку. У середньому відбувається від 20 до 30 масованих обстрілів Авдіївки на добу. Також від 150 до 250 обстрілів – по позиціях навколо міста", – розповів Барабаш.

Цієї ночі штурмова активність росіян зменшилася, але сприяла цьому дощова погода. Втім, малу кількість штурмів вони компенсували масованими обстрілами. "Важко, але контрольовано. Хлопці навіть мають певний оперативний успіх. Не витрачають жодної нагоди для найменшого штурму", – зазначив Барабаш.

Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...

Чи застосує Росія ядерну зброю? Путін намагається викликати нову хвилю паніки, - аналітики

четвер, 26 вересень 2024, 22:55

Росія навряд застосує ядерну зброю, а президент РФ Володимир Путін намагається викликати нову хвилю паніки у західних лідерів внесенням змін до ядерної доктрини. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти У...