Дуже хоче вгодити Путіну: Лукашенко готується визнати "ЛДНР"

Білоруський диктатор Олександр Лукашенко готується відправити у підконтрольні Росії райони Донбасу свою делегацію, визнаючи цим кремлівські квазіутворення. Про це повідомляє 24 канал з посиланням на джерела в українських спецслужбах, передають Патріоти України.

Під час "візиту" білоруські делегати збираються підписати угоду про визнання "ЛДНР" й офіційно засвідчити підтримку розв’язаної Росією війни проти України. Самого Лукашенка там не буде.

Ватажки бойовиків вже підготували "документи" про економічну й гуманітарну співпрацю з Білоруссю. Понад те, за інформацією співрозмовників видання, імовірно, далі білоруські делегати відправляться на "парад" у Маріуполі.

У спецслужбах допускають, що внаслідок таких "угод" маріонеткові "уряди" зможуть купувати у Білорусі, яка опиниться у результаті такого кроку під іще більшою ізоляцією, сільськогосподарську техніку.

Публічна підтримка Білоруссю дій Путіна, імовірно, додасть кремлівському диктаторові "зайвих балів" для окупації всієї Луганської та Донецької областей, вважають у спецслужбах. У цьому випадку Путін зможе навіть збільшити тиск на членів ОДКБ для введення контингенту на територію України.

"Ухилянтів треба брати за вухо і вести до ТЦК": Мер Конотопа записав звернення до нардепів (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:15

Поки Верховна Рада продовжує готувати законопроєкт про мобілізацію – профільному комітету залишились розглянути 5% поправок – міський голова Конотопа звернувся до народних депутатів із закликом “не гратися в політику". На цьому міський голова Конотопа ...

"Гра в хорошого поліцейського": Зеленський може ветувати закон про мобілізацію після ухвалення Радою, - політолог

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:26

Комітет Верховної Ради з питань національної безпеки та оборони розглянув уже 82% усіх запропонованих депутатами поправок до проекту закону "Про мобілізацію" і найближчим часом він може бути проголосований "у тому форматі, в якому він уже підійде безпо...