Дуже красномовно: Буданов "озвучив" плани щодо контрнаступу ЗСУ (відео)

У неділю, 11 червня, заступниця міністра оборони Ганна Маляр опублікувала красномовне відео на тлі недавньої заяви про те, що Україна не оголошуватиме про початок контрнаступальних дій ЗСУ на фронті. Ролик вона поширила у соцмережах, передають Патріоти України.

Упродовж усього 30-секундного ролика начальник Головного управління розвідки Міноборони Кирило Буданов мовчки сидить у своєму кабінеті і, не кліпаючи очима, незворушно дивиться в об’єктив камери. "Далі буде... Плани люблять тишу", – йдеться в коментарі.

Наприкінці відео Буданов багатозначно гмикнув.

Сподівалися "проскочити в дамки": На гарячій ділянці фронту росіяни раптово кинулу на прорив бронетехніку, в ЗСУ показали, що було далі (відео)

четвер, 9 травень 2024, 18:40

Командування окупантів вирішило, що настав вдалий момент тупцюванню малих піхотних груп у м'ясних штурмах поступитись лихій бронетанковій атаці. Українці погодились, що момент ворог обрав дійсно дуже вдало. Українські захисники знищили ворожу важку тех...

Щось в Москві здохло: Росія скасувала розшук Зеленського і і Порошенка - ЗМІ

четвер, 9 травень 2024, 18:30

Президента України Володимира Зеленського та колишнього президента Петра Порошенка прибрали з бази розшуку МВС РФ. Про це повідомила Медіазона у четвер, 9 травня. . "Картки розшуку глав України зникли невдовзі після того, як 4 травня їх випадково вияв...