Дуже креативно: У Росії повістки до воєнкомату розносять разом... з направленням на аналізи (фото)

У російському місті Пермі у поштові скриньки вкидають дивні виклики до військкомату, які супроводжуються направленнями на здавання аналізів. Про це повідомляє місцевий Telegram-канал “Пермь 36,6”, передають Патріоти України.

Місцеві мешканці стверджують , що повістки надходять городянам регулярно. Як підтвердження автори виклали фотографії повістки, відправленої військкоматом Кіровського району Пермі.

У цьому документі зазначено дата явки — 5 квітня, а також процедури, які необхідно пройти перед цим: загальний аналіз крові та сечі, електрокардіограма, флюорографія, дослідження крові на наявність маркерів гепатиту В та С, профілактичні щеплення від пневмонії та менінгококової інфекції.

Прем'єр-міністр Греції відповів, чи передаватиме його країна системи ППО для України

четвер, 25 квітень 2024, 23:06

Греція не передаватиме Україні системи протиповітряної оборони Patriot та С-300, незважаючи на тиск з боку ЄС і союзників по НАТО, які просили надати ці системи Києву. Про це заявив прем'єр-міністр Греції Кіріакос Міцотакіс, повідомляють Патріоти Украї...

Пентагон оголосив про новий пакет військової допомоги для України: Що туди входить

четвер, 25 квітень 2024, 21:54

Міністерство оборони США оголосило про новий пакет військової допомоги Україні орієнтовною вартістю $1 мільярд, який має терміново задовольнити критичні потреби України в сфері безпеки та оборони. Оголошення оприлюднили одразу про підписання президенто...