"Дуже люті бої": Експерт назвав сценарій розвитку війни України з Росією

Військовий експерт Михайло Самусь вважає, що в майбутньому в Україні під час війни з Російською Федерацією триватимуть дуже люті бої на Донбасі, а також він сподівається на позитивні зміни в Херсоні та на Мелітопольському напрямку, передають Патріоти України.

Противник буде продовжувати тиснути на захисників нашої країни, намагатися проломити їх оборону і взяти в оточення, розповів експерт в інтерв'ю одному з YouTube-каналів.

"...Для них важливо домогтися цього успіху, вийти на адміністративні межі Луганської області. Тут очевидно, що тиск буде ще зростати, тому що вони вважають, що коли вони витіснили українські війська із Золотого, наприклад, то вони домоглися великої перемоги, і це означає, що вони можуть зараз набрати темп і піти далі...", - заявив співрозмовник.

На його думку, війська нашої країни можуть вдарити в оперативну глибину сил РФ і таким чином зупинити ворожий наступ. "...я думаю, такий буде сценарій: будуть надалі дуже люті бої на Донбасі, і сподіваюся, що українським військам вдасться реалізувати позитивний сценарій в Херсоні, а потім і на Мелітопольському напрямку", - спрогнозував Самусь.

"Вчора було збиття. Це розвідка": У ЗСУ прокоментували застосування РФ дронів невстановленого типу під час атаки

неділя, 28 квітень 2024, 9:44

Під час атаки по Україні російські війська використали БПЛА невстановленого типу. Ймовірно, що це розвідувальні дрони. Про це повідомляє "РБК-Україна" з посиланням на коментар начальника Обʼєднаного координаційного прес-центру Сил оборони Півдня Україн...

Enfant terrible Європи: Орбан вимагає, щоб призначені Євросоюзом Україні гроші віддали Угорщині

неділя, 28 квітень 2024, 9:05

Економіка Угорщини потерпає від корупційної та авторитарної влади. Однак рятувати її мають, на думку тих, хто розвів цей бардак, має ЄС. Ппоросійський прем’єр-міністр Угорщини Віктор Орбан заявляє, що гроші ЄС, які надають Україні, насправді мають дава...