"Дуже наближена до президента особа": Чим займається в ОП дружина Гогілашвілі

Дружина вже колишнього заступника міністра внутрішніх справ Олександра Гогілашвілі Марія Левченко не просто особиста помічниця президента Володимира Зеленського, а й дуже наближена до нього особа. Саме Марія Левченко присутня майже на всіх зустрічах за участі Зеленського. Крім цього, вона формує графік президента. Про це у програмі slidstvo info розповів журналіст УП Роман Кравець, передають Патріоти України.

"Якщо вам треба потрапити на зустріч до президента, то треба написати спершу їй. Це стосується депутатів, міністрів… Взагалі всіх людей, яким треба потрапити до президента", – зауважив він.

Кравець наголосив, що Левченко – людина, яка дуже багато знає: "Вона майже на усіх зустрічах президента присутня". Журналісти припускають, що така близькість цієї жінки до Зеленського може пояснити різкий стрибок у кар'єрі її чоловіка.

Цікаво, що Левченко не подає декларацію як держслужбовець, а ось у декларації Гогілашвілі вказано, що вона торік не отримала грошей за роботу в ОП. Натомість вона у 2020 році отримала зарплату 107 тис. грн в "Квартал 95". Тому питання, на яких умовах вона працює в Офісі президента, залишається відкритим. Крім цього, Левченко їздить на автомобілі одного з підрозділів СБУ з номерами прикриття.

Нагадаємо, що Гогілашвілі звільнили з посади заступника голови МВС України 13 грудня. З цією вимогою виступив сам президент Зеленський. Встановити те, що саме Левченко – дружина Гогілашвілі, журналістам вдалося майже одразу. За даними видання ZN.UA, робоче місце Левченко перебуває не за межами кабінету глави держави, а безпосередньо у ньому. Таким чином жінка, чоловік якої нібито має російське громадянство, може бути присутньою під час важливих нарад президента, зокрема, щодо затримання "вагнерівців".

Важливий показник: Майже 60% громадян країн НАТО підтримують вступ України до Альянсу

неділя, 28 квітень 2024, 6:30

Згідно з опитуванням, проведеним на замовлення German Marshall Fund, у більшості країн НАТО зріс рівень підтримки вступу України до Альянсу, передають Патріоти України з посиланням на управління стратегічних комунікацій ЗСУ. Як зазначає організація Bra...