Дуже налякали? Росія ввела санкції проти онука Степана Бандери та Джима Керрі, який назвав Путіна "недоумком"

<Росія заборонила в'їзд на свою територію 100 громадянам Канади. Зокрема, актору Джиму Керрі та онуку Степана Бандери Стефану, передають Патріоти України.

Там зазначили: причиною є санкції, які вводить "режим прем'єр-міністра Дж.Трюдо проти керівництва Росії, політиків і парламентаріїв, представників ділових кіл, експертів і журналістів, діячів культури, а також усіх, кого канадська русофобська влада вважає неугодними".

Також у російському МЗС наголосили: фігурантів списку вносять до нього на постійній основі. Крім Керрі та Стефана Бандери, туди, серед інших, потрапили:

  • акторка Кетрін Винник;
  • письменниця Маргарет Етвуд;
  • історик Емі Найт;
  • колишній професор Університету Квебеку, який вивчав голодомор, Роман Сербін.

Зазначимо, що ще на початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну Джим Керрі засудив його. Зокрема, у себе в Twitter він назвав президента РФ Володимира Путіна "недоумком".

"У мене розривається серце, коли бачу, як невинні люди, особливо діти, наражаються на небезпеку ще одного грандіозного політичного недоумка в історії. Стережіться того, кого не люблять", – написав він.

Випадків все більше: Британська розвідка проаналізувала, чому РФ скидає бомби на свою територію

неділя, 12 травень 2024, 6:52

Аварійні сходження боєприпасів з російських літаків на власній території означають системну проблему, яка становить велику загрозу для цивільного населення РФ. Про це повідомляє Міністерство оборони Британії. Розвідка згадує серію випадків сходження б...

В Україні успішно випробували наземні фронтові дрони з гучною назвою "Махно"

неділя, 12 травень 2024, 6:15

У 108-й бригаді ТрО пройшли успішні випробування наземних дронів Махно. Про це повідомляють Сили оборони півдня України. . Зазначається, що найближчим часом наземні дрони пройдуть перевірку бойовою роботою. . Як відомо, на сьогодні є шість модифікаці...