Дуже несподівано: На військкоматі в РФ помітили цегляний тризуб (фото)

У місті Могоча Забайкальського краю Росії на будівлі військкомату викладено герб України у формі тризуба. Про це заявила очільниця міста Наталія Веко у коментарі місцевому виданню Чита.ру, передають Патріоти України.

За її словами, це справа рук українських будівельників, яку звели споруду ще у 1980-ті роки або у 1990-ті роки. "Будинок було збудовано ще у 80-ті роки чи в 90-ті. Будували його українці. Тризуб викладений з цегли, він опуклий. Його не можна просто зафарбувати. Коли надійшло перше повідомлення про це, були оповіщені органи. Була велика дискусія. Були прихильники і того, щоб його прибрати, і того, щоб його залишити", – каже очільниця міста.

Вона додала, що тризуб з будівлі вирішили не прибирати, адже зробити це проблематично: "Ми ж не знищуємо пам'ятки та предмети мистецтва".

У Бердянську знищили організатора катівень: У ГУР Міноборони розповіли подробиці (відео)

неділя, 5 травень 2024, 15:44

Головне управління розвідки Міноборони України підтвердило ліквідацію колаборанта в окупованому Бердянську Запорізької області й повідомило деякі подробиці з цього приводу, передають Патріоти України. Повідомляється, що 5 травня 2024 року близько 9:40 ...

"Пілот відчув себе безстрашним": Речник Повітряних сил ЗСУ прокоментував знищення Су-25 окупантів

неділя, 5 травень 2024, 15:20

Що більше в сил оборони України буде різних засобів протиповітряної оборони, то більших втрат зазнватиме авіація окупантів. Про це, коментуючи знищення після тривалої паузи російського літака Су-25, розповів 5 травня речник ПС ЗСУ Ілля Євлаш в ефірі те...