Дуже показова деталь: З прогнозу погоди на російському телеканалі зник Херсон

Російські пропагандисти після так званої анексії тимчасово окупованих територій Півдня з радістю показували українські міста у своєму прогнозі погоди. Однак після втечі окупантів вони чомусь звідти зникли. ЗСУ зайшли у Херсон 11 листопада, нагадують Патріоти України.

Щасливі містяни зустрічали українських захисників з жовто-блакитними прапорами.

З російських прогнозів погоди зник Херсон

На російських телеканалах ще донедавна показували прогнози погоди, у яких були тимчасово окуповані українські міста – Херсон, Мелітополь, Луганськ та Сімферополь. Цілком ймовірно, що так пропагандисти намагалися переконати росіян у тому, що "спецоперація йде за планом", а путінська анексія українських територій вдалася.

Адже жителі окупованих територій, зокрема Херсонщини, не змогли б подивитися цей прогноз погоди, позаяк загарбники зруйнували там телевізійні вежі.

Однак у росіян щось вкотре пішло не так, і окупаційна армія була змушена втекти на правий берег Дніпра. ЗСУ взяли Херсон під свій контроль.

Дивно, але після цього пропагандисти визнали, що місто – не частина Росії, та прибрали його зі свого прогнозу погоди. "З прогнозу погоди на кац**ському НТВ прибрали Херсон. Можете відразу прибирати й Севастополь, щоб двічі не вставати", – зазначили в Управлінні стратегічних комунікацій ЗСУ.

Зауважимо, що з російського прогнозу також зникли досі окуповані росіянами Луганськ та Мелітополь. Користувачі мережі жартують, що на НТВ, мабуть, щось знають, тож дають невеличку підказку, звідки загарбники теж скоро втечуть.


Макрон намагається усунути фон дер Ляєн з посади голови Єврокомісії, заради нового протеже

четвер, 25 квітень 2024, 8:15

Президент Франції Еммануель Макрон веде переговори з іншими лідерами Євросоюзу щодо можливості замінити Урсулу фон дер Ляєн на посту голови Єврокомісії. Про це у середу, 24 квітня, повідомляє Bloomberg з посиланням на обізнані джерела. . Зазначається...