Дуже потрібне м'ясо: У Росії почали вербувати безробітних на військову службу під загрозою позбавлення допомоги

Міністерство праці та соціального захисту РФ "налагодило контакти" з військкоматами і відтоді видає безробітним направлення на службу в російській армії за контрактом, пише паблік, передають Патріоти України.

За його даними, якщо претендент двічі відмовиться від військової вакансії, безробітному припинять виплачувати соціальну допомогу, і таке відбувається по всій Росії.

"Спеціальності можуть бути різні: радист, піхотинець, танкіст тощо. Це залежить від потреб регіонального військкомату. За словами джерел, пропонувати можуть лише ту спеціальність, яку вказано у претендента у військовому квитку. Відмовитися можна, але якщо доведеться зробити це двічі, центр зайнятості знімає людину з обліку і припиняє з нею працювати. До того ж після першої відмови тієї самої вакансії не запропонують", – з'ясувала Baza.

Вона також стверджує, що центри зайнятості також пропонують росіянам (зокрема, жителям Центрального федерального округу) рити окопи й розчищати завали в Курській області, де українська армія проводить воєнну операцію й узяла під контроль десятки населених пунктів. Роботодавець пропонує тут безробітним росіянам 8–10 тис. руб. (3600–4600 грн) щоденно, а також харчування і проживання.

Армія Путіна швидко просувається на Донеччині - жителів трьох міста просять виїжджати

вівторок, 20 серпень 2024, 0:00

Російські окупаційні війська досить швидко просуваються в Донецькій області. Відтак жителям Селидового, Мирнограду та Покровська рекомендують евакуюватися. Про це повідомляють аналітики DeepState, передають Патріоти України. "Враховуючи рухи ворога та ...

Чи є загроза для України з Бєлгородської області: У ДПСУ розповіли про ситуацію

понеділок, 19 серпень 2024, 23:30

Наразі ДПСУ України не фіксую перекидання російським командуванням сил до Бєлгородської області. Прикордонники стежать за ситуацією. Про це повідомив речник Держприкордонслужби Андрій Демченко, передають Патріоти України. "На даний момент такого (руху ...