Дуже потрібно "м'ясо": Окупанти в Маріуполі ловлять мігрантів, їх можуть кинути на війну проти України, - Андрющенко

У тимчасово окупованому Маріуполі відбуваються масові рейди проти мігрантів. Так, загарбники виловлюють на вулицях міста людей азійської зовнішності, завантажують у вантажівки та доставляють до військкоматів, передають Патріоти України.

Надалі окупанти можуть кинути їх на війну проти України. Про це повідомив радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко у Telegram.

Він також повідомив, що ініціативу з "очищення" від мігрантів започаткував депутат Держдуми РФ Сергій Миронов.

"В Маріуполі масово зачищають мігрантів. Напроти площі Свободи не менш 20 нових громадян Росії азійської зовнішності "ввічливо" завантажено в вантажівку та доставлено до військкомату. Чекаємо на лінії фронту. А так – ніякої мобілізації, ага.

Цікаво, що старт зачистки дав депутат Держдуми Сергій Миронов (на скріні) позавчора. З урахуванням того, що реально відбувається – це був не просто заклик, а команда до дії", – написав Андрющенко.


Хоча вибори все одно нелегітимні: США визнають Путіна "президентом" РФ

понеділок, 6 травень 2024, 22:15

Сполучені Штати не будуть направляти представника на так звану «інавгурацію» російського диктатора Володимира Путіна, яка відбудеться 7 травня. Про це на брифінгу повідомив речник Державного департаменту США Метью Міллер, передають Патріоти України. Зо...

Сі Цзіньпін дав гучну обіцянку Макрону щодо війни в Україні

понеділок, 6 травень 2024, 22:01

Керівник Китаю взяв на себе зобов'язання утриматися від продажу Росії будь-якої зброї і буде суворо контролювати експорт товарів подвійного призначення. Про це заявив президент Франції Еммануель Макрон, повідомляють Патріоти України з посиланням на Le ...