"Дуже просто вскочити у капкан": Зеленському дали важливу пораду щодо зустрічі з Путіним (відео)

Президент України Володимир Зеленський, готуючись до можливої зустрічі з президентом Росії Володимиром Путіним, не повинен забувати, що має справу з колишнім розвідником. Про це заявив в ефірі ObozTV колишній глава Ради міністрів Автономної Республіки Крим Сергій Куніцин. Він висловив готовність дати "слушні поради" українському лідеру, передають Патріоти України.

"Так склалося моє життя, що за 10 років керівництва Кримом я з десяток разів зустрічався з Путіним. Відносно непогано знаю цю людину, розумію, з ким має справу Україна", – повідомив він.

На питання, яку головну пораду він дав би Зеленському, Куніцин відповів: "Треба бути гранично акуратним і обережним у кожному своєму слові. Треба розуміти, який колосальний досвід у цієї людини. Я думаю, що він за багатьма позиціями і Меркель, і Макрона, і Зеленського перестрибне".

"Треба не забувати, що це професійний розвідник. Настільки кожен крок Зеленського повинен бути вивірений, настільки серйозно треба готуватися до цих зустрічей... Дуже просто вскочити у капкан... Росія і її президент не з тих, хто просто так поверне нам Донбас, не переслідуючи серйозних політичних цілей", – заявив колишній глава Радміну Криму.

Заява спікера парламенту Вірменії щодо України викликала істерику в Москві

четвер, 25 квітень 2024, 5:58

Спікер парламенту Вірменії Ален Симонян заявив про "рішучу підтримку Єреваном територіальної цілісності України, Молдови, Грузії, Кіпру та всіх країн". У Росії стверджують, що він "перейшов усі червоні лінії", повідомляють Verelq та APA. . Виступаючи ...

Втричі більше ніж зазвичай: США оголосили великий пакет військової допомоги Україні

четвер, 25 квітень 2024, 5:25

Міністерство оборони США 24 квітня оголосило про виділення пакета військової допомоги Україні загальною вартістю 1 мільярд доларів – першого відтоді, як Конгрес ухвалив додаткове фінансування для допомоги іноземним союзникам. "Це оголошення є 56 транше...