"Дуже серйозна проблема": Качинський назвав країни, крім Угорщини, які "більш тонко грають проти антиросійських санкцій"

Хоча Угорщина відкрито виступає проти санкцій щодо Росії, теж саме, але "більш тонко" роблять також основні економіки Європи. Про це заявив голова правлячої в Польщі партії "Право і справедливість", віце-прем'єр Ярослав Качинський, передають Патріоти України.

Він зазначив, що з Угорщиною "дуже серйозна проблема", яку не можна недооцінювати. "А коли мова йде про більш тонку гру, але схожого змісту, - це в першу чергу Франція, Німеччина, а іноді також і Нідерланди", - сказав Качинський.

Він також вважає, що велика війна Росії проти України, "швидше за все, затягнеться надовго, і росіяни постараються досягти хоча б часткового успіху".

Небезпека необережних рухів у тумані

середа, 24 квітень 2024, 21:20

"Наратив про націю ухилянтів": Нардепка від "ЄС" розкритикувала заборону на консульські послуги для чоловіків

середа, 24 квітень 2024, 20:32

Рішення МЗС щодо припинення надання консульських послуг українцям є "зухвалим та безпідставним". Про це заявила нардепка від "Євросолідарності" Ірина Фріз, передають Патріоти України. На її думку, це рішення "продовжує насаджувати наратив про українців...