Дуже стомився, а війна скінчилась? У мережі порахували, скільки Зеленський відпочивав у 2020 році

У мережі порахували, що президент України Володимир Зеленський 2020 року відпочивав щонайменше п'ять разів. Про це на своїй сторінці у Facebook написав журналіст Сергій Руденко. За його словами, перший раз президент відпочивав із 31 грудня 2019 року до 2 січня 2020 року в Буковелі Івано-Франківської області, передають Патріоти України.

Потім з 2 до 9 січня Зеленський поїхав у скандальну відпустку в Омані. Журналіст згадав, що з 19 до 29 липня голова держави відпочивав на "дачі Хрущова", що на острові Бірючий у Херсонській області. 26 вересня президент України перебував на Закарпатті в санаторному комплексі "Деренівська Купіль".

"З 31 грудня планується відпочинок Зеленського і його сім'ї в західній резиденції в Гуті Івано-Франківської області. Добре живеш, чувак", – підсумував Руденко. У коментарях користувачі також назвали вимушеним відпочинком перебування президента в лікарні "Феофанія" в Києві під час його коронавірусної хвороби.


АРМА пустить з молотка картини з колекції Медведчука, але для деяких зроблять виключення (фото)

вівторок, 21 травень 2024, 22:20

112 картин з колекції обвинуваченого у державній зраді екслідера забороненої в Україні ОПЗЖ та кума російського диктатора Володимира Путіна Віктора Медведчука визнано такими, що мають історичну та культурну цінність. Про це повідомляє Агентство з розшу...

"Я вірю в верховенство права": Дружина Джорджа Клуні рекомендувала арешт лідерів Ізраїлю та ХАМАС

вівторок, 21 травень 2024, 21:31

Міжнародний кримінальний суд вивчає можливість видати ордер на арешт прем’єр-міністра Ізраїлю Біньяміна Нетаньяху та інших лідерів Ізраїлю, а також угруповання ХАМАС. До складу експертної групи, яка дала таку рекомендацію, входила зокрема Амаль Клуні –...