"Дуже страшна" кара: Окупанти вивісили портрети тих, хто відмовився воювати в Україні, на "дошку ганьби" (фото)

Окупанти мають великі втрати на війні в Україні. Це приховувати просто неможливо, тому єдиний варіант, щоб зберегти життя для них – відмовитись від участі. Джерела в розвідці повідомили, що відмова окупантам не проходить дарма. Для них вигадують різноманітні так звані покарання, передають Патріоти України.

"Дошка ганьби" для відмовників

У війні з Україною беруть участь солдати 205 окремої мотострілецької бригаді росії. Її ще називають "казачею", розташована в Будьонновськ Ставропольського краю.

У цій бригаді понад 240 осіб відмовилися воювати в Україні і як наслідок зберегли свої життя. Оскільки в росії життя людей не означають нічого, а є лише гарматним м'ясом, то відмовників вирішили покарати. Створили так звану "дошку ганьби", на якій виставили фото солдат-відмовників та інформацію про них.

При цьому написали всю маячню про "звільнення та денацифікацію України". Але Донбас взяли у лапки, нібито з натяком, що це утворення міфічне і насправді не має для них ніякого значення. Тим самим показали ненароком своє реальне ставлення до цього регіону України, який прийшли "звільняти" і принесли смерті невинним людям.

Джерело: 24 канал

Росіяни прорвалися й контролюють частину Очеретиного, - речник ОСУВ "Хортиця"

субота, 27 квітень 2024, 20:46

Речник ОСУВ "Хортиця" Назар Волошин увечері в суботу, 27 квітня 2024 року, підтвердив утрату контролю над "частиною" селища Очеретине Покровського району Донецької області. З такою заявою він виступив в етері телеканалу "Ми - Україна", передають Патріо...

Верховною Радою керує не Стефанчук, а призначена Офісом президента людина, - депутатка Європарламенту фон Крамон

субота, 27 квітень 2024, 20:05

Депутатка Європарламенту Віола фон Крамон висловила стурбованість розподіленням повноважень в українському парламенті, заявивши, що насправді Верховною Радою керує не Стефанчук, а призначений Офісом президента Штучний. Про це вона заявила в інтерв'ю "І...