"Дуже сумно, але так вийшло": Пропагандист Грем Філліпс визнав, що війська Путіна стирають з лиця землі міста в Україні

Проросійський пропагандист із Великобританії Грем Філліпс визнав, що ЗС РФ на війні проти України знищують міста. Однак це не завадило йому назвати тимчасове захоплення українських територій російськими військовими злочинцями "звільненням", передають Патріоти України.

Відповідний пост британський "журналіст" оприлюднив у своєму акаунті в соціальній мережі 20 січня. Підштовхнуло його до таких думок побачене в Соледарі.

Пособнику Кремля довелося визнати, що від цього населеного пункту нічого не залишилося. Більше того, знищені окупантами Маріуполь, Сєвєродонецьк, Лисичанськ – ще, порівняно з містами Донбасу, "цілі", вважає він.

"Час, коли ми "звільняли" міста й вони були так, пошкоджені, але в принципі на місці – тобто Маріуполь, Сєвєродонецьк, Лисичанськ, – на цей момент цей час пройшов", – написав блогер.

Тобто, в його тексті читається, що населені пункти стирає з лиця землі саме російська армія, порушуючи закони та звичаї війни. Проте першопричину Філліпс спробував перекласти на Україну: мовляв, якби Київ "дав свободу" своїм законним територіям, то "до цього не дійшло б".

"Немає сенсу вдавати, що від Попасної до Соледара і далі є щось, крім повного знищення. Дуже сумно, але так вийшло", – цинічно написав помічник російського режиму.

Теракт у "Крокус Сіті Холі" демонструє слабкість Путіна: У The Times описали три сценарії, які чекають на РФ

п’ятниця, 29 березень 2024, 6:27

Нещодавній теракт у торговому центрі "Крокус Сіті Хол" продемонстрував хиткість позиції російського диктатора Володимира Путіна, а також неготовність апарату безпеки Росії до відповідних викликів, передають Патріоти України з посиланням на The Times. ...

Вчасно повернувся з України щоб сходити на концерт: Внаслідок важкого поранення у Крокус Сіті Холі віддав кінці "велика шишка" ГРУ

п’ятниця, 29 березень 2024, 5:00

Полковник спецназу ГРУ Тимур Мясников, який нещодавно повернувся з війни Росії проти України, помер від поранень, отриманих внаслідок стрілянини у підмосковному концертному залі Крокус Сіті Хол, повідомляє видання Медиазона. Про смерть полковника йдеть...