Дуже символічно: Путін провів переговори із лідером Китаю за столом, всередині якого стояла... "труна" (фото)

Путін провів переговори із лідером Китаю за столом, всередині якого стояла "труна"

Президент РФ Володимир Путін зустрівся з головою Китаю Сі Цзіньпіном в Узбекистані на саміті Шанхайської організації співробітництва, сформованої Пекіном і Москвою. Та увага була прикута до столу, за яким велися переговори, передають Патріоти України.

Цього разу користувачі соціальних мереж звернули увагу на цікаву деталь. За столом, за яким зібралися російська та китайські делегації на чолі з президентами країн, посередині стояв предмет, прикрашений штучними квітами, що дуже нагадує домовину.

Цікаво, що світлини із зустрічі у Самарканді опублікувала пресслужба Кремля на офіційному каналі у телеграм. Фотографи Кремля могли зробити світлину з іншого ракурсу, та чомусь вибрали саме такий, який виявився невдалим.

На концерті Кобзона місячний рекорд та масована утилізація артилерії ворога: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 27 квітня

субота, 27 квітень 2024, 8:05

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 27.04.24 орієнтовно склали:

Масований наліт ударних БПЛА на Кубань: Атаковано два НПЗ, бітумний завод і військовий аеродром (відео)

субота, 27 квітень 2024, 7:59

У ніч на суботу за повідомленням російських джерел БПЛА атакували два нафтопереробні заводи, бітумний завод, військовий аеродром на Кубані та ряд інших об'єктів. . За повідомленням губернатора Краснодарського краю РФ Веніаміна Кондратьєва, було придуш...