Дуже символічний бартер: У Туві сім'ям мобілізованих росіян роздають баранів

Влада російської Туви роздає овець сім'ям жителів регіону, яких мобілізували для війни в Україні. Про це повідомили Сибір.Реалії та пресслужба уряду Туви, передають Патріоти України.

Зазначається, що кожна сім'я отримує по одній голові вівці. Загалом серед мешканців Сут-Хольського, Монгун-Тайгінського, Барун-Хемчикського, Улуг-Хемського, Чеді-Хольського, Ерзінського, Тес-Хемського, Чаа-Хольського та Дзун-Хемчикського районів розподілили 91 тварину.

Також у Бай-Тайгинському районі сім'ям мобілізованих також роздали картоплю. Крім того, муніципалітети почали розвозити капусту та борошно. Зокрема, їх доставили в мерію Туви для подальшого розподілу.

У Барун-Хемчикському районі сім'ї мобілізованого привезли вугілля, а в Шагонарі влада ухвалила рішення забезпечити сім'ї призовників дровами з місцевої пилорами. Крім того, сім'ї, де виховуються діти до 17 років, можуть отримати по 5 тисяч рублів.

Раніше тувинська влада ухвалила рішення виділити сім'ям по одному барану, 50 кілограмів борошна, два мішки картоплі та капусти в міру необхідності.

"Весь цей час багатьом здавалося...": Портников назвав причини, чому США нарешті проголосували за допомогу Україні

вівторок, 23 квітень 2024, 15:26

Є дві причини того, чому Палата представників США нарешті схвалила виділення допомоги Україні. Перша з них - підтримка експрезидентом Дональдом Трампом спікера та можливості допомоги Україні. Друга - складна геополітична ситуація у зв'язку з атакою Іра...

Працював на ворога: У Харкові місцевий мешканець намагався навести російські ракети по базі спецпідрозділу ГУР

вівторок, 23 квітень 2024, 14:25

У Харкові Служба безпеки затримала коригувальника російських ракетно-бомбових ударів по місту, який намагався виявити та передати російським військовим місця розташування спецпідрозділу "Кракен" Головного управління розвідки Міністерства оборони Україн...