"Дуже тривожний дзвіночок": Візит Зеленського до Берліна став репетицією здачі інтересів України західними партнерами, - Фейгін

Володимир Зеленський та Ангела МеркельДіяч російської опозиції Марк Фейгін вважає, що візит президента Зеленського до Німеччини та зустріч з канцлером Ангелою Меркель став своєрідною репетицією здачі інтересів України західними партнерами. Таку думку він висловив в ефірі програми “Студія Захід з Антіном Борковським”, передають Патріоти України.

"Я вважаю, що візит Зеленського до Берліну 12 липня та зустріч з канцлером Меркель стали репетицією здачі інтересів України, яка поки що може не стати виставою у Вашингтоні. Все таки, я думаю, що ще не до кінця це питання вирішене. Хоча це дуже тривожний дзвіночок для України. Оскільки всі очікували, що Зеленського будуть схиляти до збереження Мінських угод в інтерпретації Москви, частиною якої є і план Штайнмаєра та кластери Макрона. Тобто, все це фактично є здачею інтересів України. Потрібно відверто говорити про це", - пояснив Фейгін.

Як зауважив Фейгін, імплементація плану Штайнмаєра в українське законодавство означатиме захист інтересів Москви. Фейгін додав, що залишається тільки гадати чому Берлін та Париж зайняли позицію згоди з Кремлем. На його думку, позиція та активність Меркель в цій ситуації є досить дивною, оскільки вона через два місяці залишає пост канцлера Німеччини.

“Для мене дивною є поведінка та активність Меркель. Через два місяці вона залишить посаду канцлера Німеччини і зараз вона намагається залишити в спадок таке гостре питання України перед європейською та світовою спільнотою, погодившись на всі вимоги Путіна. Це саме так і виглядає,” - додав Фейгін.

Хоча, як зауважив Фейгін, ще місяць тому Меркель мала зовсім іншу позицію щодо “Північного потоку - 2” і Мінських угод. За його словами вона була більш нейтральною і стриманою в своїх висловлюваннях щодо таких гострих питань.

Джерело: Еспресо.ТV

"Аборигени з'їли дядька": У Папуа-Новій Гвінеї обурені словами президента США Байдена

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:30

Президент США Джо Байден висловив припущення, що його дядька могли з’їсти канібали в Папуа-Новій Гвінеї під час Другої світової війни. Це викликало в острівній країні суміш здивування та критики. Про це повідомляє The Guardian з посиланням на місцевих ...

Депутат-праворадикал у Німеччині виявився власником бізнесу у Білорусі

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:15

Депутату від ультраправої політичної партії "Альтернатива для Німеччини" (АдГ) загрожує великий штраф за приховування інформації про бізнес, що належить йому в Білорусі. Про це пише BILD, передають Патріоти України. "Депутат земельного парламенту Саксо...