Дуже цікаво помилилися: Окупанти хотіли вкрасти бензовоз, але щось пішло не так

Російські солдати не завжди здатні розрізнити машину для бензину та машину для відходів. Окупантам варто видати пам'ятки із закликом куштувати смак краденого на смак, зазначають Патріоти України.

Російські солдати усіляко грабують мирних українців на тимчасово окупованих територіях. Вони готові красти навіть те єдине, чим Росія забезпечена найкраще у світі.

"Спецоперація" росіян

Російські окупанти забрали у мирних українців "бензовоз". Вони нанесли на нього свій символ та радісно поїхали зливати пальне.

Цікаво, яким було їхнє здивування, коли замість пального вони побачили основу будь-якої російської діяльності. Нічого дивного: окупанти не змогли відрізнити бензовоз від асенізатора. Очевидно, вичищати вигрібні ями у Росії не прийнято. Зрозумівши свою помилку, окупанти покинули машину у лісі.

Буде тиснути: ЗМІ розповіли, чого очікувати, від переговорів Макрона та СІ Цзіньпіна

понеділок, 6 травень 2024, 12:30

Президент Франції Еммануель Макрон, під час візиту до Парижу китайського лідера Сі Цзіньпіна, тиснутиме на колегу, аби той змусив Російську Федерацію припинити війну проти України, передають Патріоти України з посиланням на Associated Press. Серед пи...

"Можна констатувати": У ЗСУ пояснили, чому війська РФ замінили "Онікси" на "Іскандери" для обстрілів Одещини

понеділок, 6 травень 2024, 12:22

Для обстрілів Одеси й Одеської області росіяни останнім часом застосовують не "Онікси", а "Іскандери". Однією з причин переходу на ці ракети може бути вища ефективність "Іскандерів". Окрім того, ворог орієнтується на запаси свого озброєння. Таку думку ...