Дуже цінні папери: Під звільненим Лиманом знайшли російський штаб зі списками полонених і зрадників

Українські військові звільнили село Яцківка в Донецької області і знайшли там важливі документи. Окупанти залишили списки з іменами полонених, а також колаборантів, які працювали на росіян. Про це заявили в Державному бюро розслідувань, передають Патріоти України.

Свій штаб російські військові облаштували в одному з приватних будинків. Українські військові також знайшли документи з даними осіб та анкети кандидатів на посади, які вирішили працювати на ворога.

Всі ці матеріали будуть ретельно вивчені українськими правоохоронцями. Колаборантів притягнуть до кримінальної відповідальності. Варто відзначити, що населений пункт знаходиться поблизу Лиману. У самому місті продовжують стабілізаційні заходи. У місцевих жителів збирають свідчення.

У окупантів проблеми: Російська перевага у війні проти України зменшується, - FT

субота, 27 квітень 2024, 4:15

Завдяки американській допомозі Україна може виявити недоліки, притаманні армії РФ, яка намагається знищити Україну за допомогою неякісних боєприпасів і великої, але погано навченої армії. Про це пише Financial Times, передають Патріоти України. «Допом...

"Ворог не припиняє спроб": У ДПСУ повідомили, де фіксують найбільше російських ДРГ

субота, 27 квітень 2024, 3:25

Наразі найбільша кількість спроб прориву російських диверсійно-розвідувальних груп фіксують у Сумській області. Днями прикордонники знову зафіксували таку спробу. Про це повідомив речник Держприкордонслужби Андрій Демченко в ефірі телеканалу "Еспресо",...