Дуже цінний "кадр"? На Херсонщині окупанти "гауляйтером" громади призначили самогонника "Шниру"

"Гауляйтером" Любимівської селищної ради Каховського району Херсонської області окупанти призначили місцевого самогонника, який зловживає наркотиками. Місцеві мешканці не сприймають самопроголошеного "голову" та відправляють його подалі, передають Патріоти України.

Люди розповіли, що окупанти змусили законного голову громади Сергія Коновалова відмовитись від своєї посади, оскільки він не хотів співпрацювати зі загарбникам. "Гауляйтером" громади окупанти призначили самогонника Андрія Штепу. Той пообіцяв людям виплатити 10 тис. рублів матеріальної допомоги, яку ніхто не захотів брати.

Колаборант родом з Росії, він у підлітковому віці переїхав з батьками до Каховки. Останні 15 років проживав у Василівці і завжди був в опозиції до селищного голови Сергія Коновалова. Балотувався на посаду сільського голови у Василівці ще коли там діяла своя сільська рада, але безуспішно. Місцеві кликали зрадника "Шнира".

"У Василівці Шниру кожна собака знає. Всі його ненавидять, бо він завжди був гнидою. Він продавав самогонку, а ще до нього постійно приїжджали таксисти – привозили наркотики. Як нового "голову громади" його ніхто не сприймає і посилають куди подалі", - кажуть місцеві.

Намагалася вплинути на Європарламент: У Польщі викрили шпигунську мережу Росії

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:50

Сайт Voice of Europe, який просуває російську пропаганду, країна-агресор Росія використовувала, зокрема, для послаблення позицій Польщі в Європейському союзі. Про це повідомив "Радіо Свобода" речник міністра-координатора спеціальних служб Польщі Яцек ...

Є вагома причина: Спецслужби Франції рекомендують скасувати церемонію відкриття Олімпіади у Парижі,

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:30

Спецслужби Франції рекомендують скасувати церемонію відкриття Олімпійських ігор у Парижі. Побоювання, зокрема, викликані терактом у Підмосков'ї, передають Патріоти України з посиланням на Europe 1. Джерело видання у головному управлінні внутрішньої без...