Дуже цінний кадр: Шмигаль переконав Ткаченка не йти у відставку, - Арахамія (відео)

За словами голови фракції монобільшості, "слуги" також не будуть розглядати заяву Ткаченка про відставку з посади. Про це Арахамія заявив під час прес-брифінгу за підсумками засідання фракції, зазначають Патріоти України.

"Я не бачив цієї заяви. Я вважаю, що це був емоційний крок… Завдяки пану Ткаченку, завдяки прем’єру, вони поговорили, знайшли точки взаєморозуміння і вся ця історія залишилась лише в медіапросторі", – наголосив нардеп.

Зауважимо, дещо раніше з'явилася інформація, що міністерство культури України може очолити "слуга" Юлія Гришина.

Нагадаємо, 10 листопада ЗМІ дізналися, що Ткаченко може піти у відставку через відібране у нього Держкіно. Джерела повідомляли, що це відділення було для Ткаченка "останньою краплею", оскільки він був налаштований проти такого рішення.

11 листопада Олександр Ткаченко повідомив про те, що подав у відставку. Він подякував своїм сподвижникам у регіонах, команді в міністерстві, керівникам ЦОВВ і відомств, а також колегам з фракції "Слуга народу" і президенту.


Натяки були: Гетьман дав прогноз, де ЗСУ можуть почати новий контрнаступ

понеділок, 29 квітень 2024, 6:30

Ветеран російсько-української війни, майор запасу ЗСУ Олексій Гетьман припустив, що Збройні сили можуть готувати наступний контрнаступ на півдні України. Він, зокрема нагадав, що Велика Британія надає нам додаткову підтримку, як от авіабомби і катери. ...

На Кавказі та на Уралі: Українська розвідка повідомила про знищення двох тепловозів у Росії

понеділок, 29 квітень 2024, 5:00

З огляду на те, що до 90% логістики окупантів зав'язано на залізницю, "тепловозний терор" болісно відбивається на постачаннях військ, що воюють проти України. У російських містах Оренбург і Владикавказ у неділю і п’ятницю було знищено два тепловози, по...