Дуже вагома приичина: Експерт розповів, чому РФ перестала бити ракетами по Києву і чи є ще загрози для столиці

У тому, що досить тривалий час по Києву не наносилися ракетні удари, є політична причина - більшість іноземних посольств вже повернулося в Україну. Таку думку висловив військовий експерт Олег Жданов у новому випуску програми "Аргумент", передають Патріоти України.

За його словами, кількість ракет у РФ зменшується, кількість ракетних ударів теж зменшилася, російська авіація вглиб країни вже не залітає з травня 2022 року.

"До Києва повернулися посольства. Залишилося Москві потрапити ракетою в якогось громадянина країни-НАТО... Це допомагає Києву в плані захисту", - упевнений Жданов.

Водночас експерт зазначив, що ракети С-300, якими Росія кошмарить Харків, Миколаїв не загрожують Києву, тому що вони не дістануть по дальності - максимальна дальність цих ракет до 200 км. Але усі міста, які потрапляють в цю відстань від білоруського кордону - під загрозою.

Пентагон оголосив про новий пакет військової допомоги для України: Що туди входить

четвер, 25 квітень 2024, 21:54

Міністерство оборони США оголосило про новий пакет військової допомоги Україні орієнтовною вартістю $1 мільярд, який має терміново задовольнити критичні потреби України в сфері безпеки та оборони. Оголошення оприлюднили одразу про підписання президенто...

"Здавайте паспорт та залишайтесь в іншій країні": Нардепка Безугла зробила нову скандальну заяву

четвер, 25 квітень 2024, 21:44

Народна депутатка Мар’яна Безугла закликала українців за кордоном виконувати свій обов’язок. В іншому випадку - відмовлятися від громадянства. Про це вона заявила в ефірі проєкту "Тема з Мосейчук", передають Патріоти України. "Якщо ви не бачите себе ук...