Дуже важливо для логістики: ЗСУ відновили міст на головній дорозі від Бахмута до Часового Яру

Українські військові відремонтували міст на головній дорозі, який з'єднує село Часів Яр з містом Бахмут. Про це повідомляє CNN, передають Патріоти України.

Міст був підбитий артилерією окупантів, що створило велику вирву на дорозі та призвело до неможливості користуватися дорогою, змусивши українських військових використовувати поля та ґрунтові дороги для забезпечення оборони цього сильно освоєного міста.

«На відео з геолокацією можна побачити тимчасовий міст, який був побудований на місці вирви, і транспортний засіб, що проїжджає ним», — зазначає видання.

CNN не має змоги незалежно підтвердити дату відеозйомки, але потенційний ремонт мосту може означати відновлення життєво важливої лінії забезпечення для українських військових у Бахмуті.

Виконував завдання росіян: Харківський підприємець проведе п'ять років у тюрмі (фото)

середа, 24 квітень 2024, 19:14

Орджонікідзевський районний суд Харкова виніс вирок 44-річному приватному підприємцю з Харкова, який співпрацював із російськими окупантами. Чоловіка визнали винним і призначили йому покарання у вигляді п'яти років і шести місяців тюрми. У суді чоловік...

У Путіна особливий план: Армія РФ може почати великий наступ на Україну під час саміту НАТО, - Atlantic Council

середа, 24 квітень 2024, 17:50

Росія розпочала свою третю велику хвилю мобілізації в очікуванні майбутньої весняно-літньої кампанії. Президент Росії Володимир Путін 31 березня підписав указ про початок чергового призову на строкову військову службу, встановивши плановий показник до ...