"Дуже важливо залишити в зубах": Російський політолог назвав останню надію Москви щодо війни з Україною

Останньою надією влади Російської Федерації у війні з Україною є укладення перемир'я, яке потім можна дуже довго обговорювати, передають Патріоти України.

Москві "дуже важливо залишити в зубах" хоч якийсь шматок території України для порятунку свого обличчя, розповів російський політолог та публіцист Андрій Піонтковський в ефірі національного телемарафону.

За його словами, найближчим часом саме на цьому напрямку розгортатиметься російський "дипломатично-пропагандистський наступ".

"…Можна укласти перемир'я і потім дуже довго дипломатично обговорювати тощо. Це остання надія Москви…", - попередив експерт.

Нагадаємо, російські війська вдерлися на українську територію рано вранці 24 лютого. Влада РФ стверджує, що проводить в Україні "спецоперацію", зокрема, для "денацифікації" українців.

Ворог спочатку скидав бомби на військові об'єкти, а потім атакував і мирних людей, зокрема, в Києві, Чернігові, Херсоні, Харкові, Маріуполі, Миколаєві та Одесі. Пізніше між Україною та Росією розпочалися мирні переговори, але вони ні до чого не привели.

"Нех*й шастать": Турецькій авіакомпанії заборонили літати до однієї з країн Європи через зв’язки з Росією

четвер, 28 березень 2024, 21:17

Фінське агентство транспорту та комунікацій Traficom заборонило польоти турецької авіакомпанії Southwind Airlines до Фінляндії через зв'язки з Росією. Про це повідомляє Avianews, передають Патріоти України. "Наша загальна оцінка показує, що значна част...

Цікавий нюанс: "Викривач корупціонерів" Бахматов виявився доларовим мільйонером

четвер, 28 березень 2024, 20:27

Викривач корупції, засновник Офісу трансформації Максим Бахматов виявився доларовим мільйонером. Про це свідчить декларація, подана ним у НАЗК, за 2022 рік, передають Патріоти України. Згідно з повідомленням НАЗК, у Бахматова зберігається готівкою 605 ...