"Дуже важливий населений пункт саме для подальших планів ворога": Жорін оновив свій прогноз щодо Покровська

Екскомандир "Азову", заступник командира 3-ї ОШБр майор ЗСУ Максим Жорін пояснив, чому утримання Покровська є таким важливим для фронту, передають Патріоти України.

"Багато уваги Покровську приділяється зовсім невипадково. Цінність багатьох інших міст – тієї ж Авдіївки – в тому, що це міста, можливості для логістики і тд. А Покровськ – дуже важливий населений пункт саме для подальших планів ворога", – пише військовий у своєму Telegram.

Він нагадав свої слова за минулий тиждень, що у разі захоплення Покровська РФ може далі намагатись просуватись далі в Донецькій області (а це прямий ризик виходу на кордон області), пробувати йти на Південь або ж на Дніпропетровську область. Також це величезні проблеми із логістикою.

"Отримавши Покровськ, ворог отримає великі переваги на фронті. Тому ситуація дуже небезпечна, і не надавати їй такого значення просто неможливо", – підсумував Жорін.

"Авторитету" довелося палко вибачатися: Поліція затримала підозрюваного у побитті ветерана у Смілі (відео)

середа, 11 вересень 2024, 9:59

Поліція затримала підозрюваного у побитті ветерана у Смілі. Він переховувався в одному з готелів Черкаської області, передають Патріоти України. "28-річний чоловік переховувався від правоохоронців в одному з готелів на території Черкаської області. Нар...

Попередній досвід не вчить? Окупанти вдарили по місцю шикування Сил оборони біля Бездрика на Сумщині, - DeepState

середа, 11 вересень 2024, 9:44

На початку вересня армія РФ вдарила по Силах Оборони біля Бездрика на Сумщині. За даними DeepState, це сталося на місці шикування українських військовослужбовців.. Про це повідомили у Telegram-каналі аналітичного проєкту DeepState, передають Патріоти У...