Дуже важливий візит: Прем'єр-міністр Польщі Матеуш Моравецький прибув до Києва

Прем’єр-міністр Польщі Матеуш Моравецький відвідує Київ. Про це заявив речник польського уряду Пьотр Мюллер, пише Polsat News, передають Патріоти України.

"Дійсно прем'єр-міністр Моравецький поїхав до Києва. Там відбудеться ряд зустрічей. Обговорюватимуться важливі справи, пов’язані з геополітичною ситуацією, зокрема ринком енергії, енергетичною та військовою безпекою", - сказав Мюллер.

Речник уряду сказав, що інформація про візит була оприлюднена з деякою затримкою з міркувань безпеки. На запитання, чого очікувати від візиту глави уряду, речник запевнив, що його присутність і жест "є політичним сигналом Кремлю".

"Цей сигнал також буде надіслано сьогодні. Ми підтримаємо Україну в цій дуже складній ситуації. Ми вважаємо, що Росія порушує всі можливі міжнародні стандарти. Захист України – це захист нашої безпеки", – додав речник уряду.

Військовий дезертирував до росіян та став "чиновником"

понеділок, 29 квітень 2024, 22:17

Працівники Державного бюро розслідувань повідомили про підозру військовому, який самовільно залишив військову частину та перейшов на бік ворога. Імовірно, йдеться про 2022 рік, зазначають Патріоти України. "Він добровільно пішов на співпрацю з ворогом,...

Окупанти вдарили по Харкову та області авіабомбами, є руйнування та поранені

понеділок, 29 квітень 2024, 21:16

Ввечері у понеділок, 29 квітня 2024 року, російські окупаційні війська завдали ударів по Харкову та області. Про це повідомив очільник Харківської ОВА Олег Синєгубов, передають Патріоти України. Зазначається, що ворог завдав удару по Київському району ...