Дуже вирізняються: Посол України у Великій Британії пояснив, в чому унікальність наших біженців

Особливість українських біженців у Сполученому Королівстві полягає у їх працьовитості. Про це розповів у інтерв‘ю "Главкому" посол України Вадим Пристайко, передають Патріоти України.

Майже 42% дорослих, які проживають у Великій Британії, вже мають роботу. Нині ж там перебуває понад 130 тис. українців. «Вони не сидять на шиї британців. Це мені сильно допомагає аргументувати, що їм потрібна допомога, бо вони виявляють бажання працювати, на відміну від багатьох інших груп, біженців, які тут перебувають, які очікують, що британська держава їм має все забезпечити», – прокоментував посол.

Також Пристайко зауважив, що українці, які були вимушені покинути рідну домівку, частіше живуть у будинках місцевих жителів та спеціальних притулках. «Я скоріше, як посол, хотів би, щоб наші люди мали можливість контактувати зі суспільством місцевим. І щоб діти пішли в англійські школи, щоб люди, попри мовну проблему йшли у британські компанії чи організації», – сказав дипломат.

Запустили сайт "Голос Європи": У Польщі викрили проросійську мережу з дискредитації ЄС та України

четвер, 28 березень 2024, 14:00

Співробітники Агентства внутрішньої безпеки Польщі (ABW) заявили, що викрили проросійську мережу, яка займалась організацією проросійських ініціатив та медіакампаній у країнах ЄС проти держав та органів Євросоюзу та проти України. Про це агентство заяв...

Прямо у їхній "хатинці": Сирський показав, як ЗСУ знищили окупантів (відео)

четвер, 28 березень 2024, 13:41

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський показав нові моменти бойової роботи української армії: у центрі уваги епізод, як наші бійці епічно знищили росіян "у хатинці". Відповідний ролик генерал опублікував у своїх соціальних мережах, передають Патріоти...