"Дуже задоволені їх використанням": Британія передасть Україні додаткові РСЗВ M270, - Бен Уоллес

Велика Британія вирішила подвоїти кількість реактивних систем залпового вогню M270, які надає Україні. Лондон готовий передати ще три РСЗВ та боєприпаси до них. Про це заявив глава британської Міноборони Бен Уоллес у коментарі ВВС, передають Патріоти України.

За його словами, Британія дуже задоволена тим, як Україна використовує M270, вже надані Заходом. ЗСУ показали, що набагато краще розрізняють, які цілі вражати, щоб боєприпаси не закінчилися швидко.

"Британія та міжнародна спільнота залишаються проти цієї незаконної війни та стоятимуть пліч-о-пліч, надаючи оборонну допомогу Україні, щоб допомогти їй захиститися від вторгнення Путіна", - наголосив міністр.

Як відомо, M270 MLRS - універсальна пускова установка, що використовується як РСЗВ і установка для запуску тактичних ракет. Перші М270 прибули до України 14 липня.

"Ворог не припиняє спроб": У ДПСУ повідомили, де фіксують найбільше російських ДРГ

субота, 27 квітень 2024, 3:25

Наразі найбільша кількість спроб прориву російських диверсійно-розвідувальних груп фіксують у Сумській області. Днями прикордонники знову зафіксували таку спробу. Про це повідомив речник Держприкордонслужби Андрій Демченко в ефірі телеканалу "Еспресо",...

Після довгої паузи Росія вивела ракетоносії в Чорне море

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:29

Російські війська вивели на бойове чергування у Чорне море два підводні ракетоносії із вісьмома ракетами Калібр. Про це повідомила пресслужба Сил оборони півдня в п'ятницю, 26 квітня. "Після доволі довгої паузи ворог вивів на бойове чергування в Чорне ...