Дуже зайнятий, треба слухати Москву та Донбас: Фокін відмовився приходити до Ради щодо розгляду його скандальних заяв

Вітольд Фокін нібито послався на зайнятість в Тристоронній контактній групі.

Заступник глави української делегації в ТКГ по врегулюванню ситуації на Донбасі Вітольд Фокін відмовився проводити зустріч з комітетом з питань організації державної влади і місцевого самоврядування. Про це йдеться у повідомленні народного депутата фракції "Слуга народу" Олександра Качури в Telegram, передають Патріоти України.

За його словами, Фокін нібито послався на зайнятість в Тристоронній контактній групі. "Буду вимагати негайно провести цю зустріч. Щоб посилити позицію України необхідне консолідоване бачення парламенту і делегатів у Тристоронній контактній групі", – написав Качура.

Зустріч повинна була відбутися 15 вересня, але найближчим часом її не буде. Конкретна дата проведення не обумовлена. Нагадаємо, після резонансних заяв Фокіна про Донбас його викликали на засідання комітету Верховної Ради. Зокрема, Фокін заявив, що виконання Мінських угод про надання Донбасу особливого статусу, є єдиним шляхом до досягнення миру. Він також виступив за загальну амністію. Ці та інші подібні заяви викликали обурення громадськості і багатьох політиків.

Фокін відмовився від зустрічі з комітетом Ради щодо його заяв про Донбас

"Вони просто черв'яки на нашому тілі": Депутат "Єдиної Росії" обізвала безробітних росіян

середа, 1 травень 2024, 23:43

Депутат від партії "Единая Россия" Катерина Собканюк заявила, що безробітні росіяни є "черв'яками". Також вона запропонувала створити в Росії "трудові табори", передають Патріоти України. "Сьогодні в будівельній галузі близько 30% незаповнених місць, в...

На місці влучання спалахнула потужна пожежа: Окупанти знову вдарили по Одесі (фото, відео)

середа, 1 травень 2024, 23:18

Увечері 1 травня російські окупанти знову вдарили по Одесі. Про це повідомили місцеві Telegram-пабліки, передають Патріоти України. У мережі з'явилися фото та відео наслідків. Над містом здійнявся дим. За попередніми даними, окупанти вдарили по складу ...